www.tvioannina.gr
Dimarcheio Ioanninon
ΙΩΑΝΝΙΝΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι του δήμου Ιωαννιτών

Κοινοποίηση

Τους αντιδημάρχους του δήμου Ιωαννιτών όρισε ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Σε δήλωσή του ο νέος δήμαρχος τόνισε ότι η ανακοίνωση των αντιδημάρχων, σηματοδοτεί την έναρξη της προσπάθειας της δημοτικής αρχής να κάνει πράξη όλα όσα δεσμεύτηκε.

«Οι αναγκαίες αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του δήμου Ιωαννιτών, μετά και την κατάργηση των νομικών προσώπων, είναι μια πρόκληση την οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα. Με το νέο Οργανισμό που θα προκύψει θα καθοριστούν οι τελικές θέσεις ευθύνης.

Ως τότε οι αντιδήμαρχοι που επιλέχτηκαν θα κληθούν, πέραν όλων των άλλων, να συνεισφέρουν στην ομαλή μετάβαση στο νέο τοπίο που θα δημιουργηθεί.

Πρώτος εγώ, ως δήμαρχος, αλλά και οι νέοι αντιδήμαρχοι αναλαμβάνουμε την ευθύνη της υλοποίησης του σχεδίου μας, για να υπηρετήσουμε τους δημότες που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους».

Οι αντιδήμαρχοι

Οι αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:

 1. ΘΩΜΑΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής  του Δήμου Ιωαννιτών
 2. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΣΣΗΣ: Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα-     Περιφερειακής Ανάπτυξης – Προστασίας της Λίμνης και Ενέργειας, ο οποίος αναλαμβάνει και την εποπτεία και τον συντονισμό των θεμάτων  ενεργειακών κοινοτήτων
 3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΟΓΚΟΣ:  Αντιδήμαρχος Τεχνικών  Έργων και Υποδομών – Χωροταξικού σχεδιασμού – Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας
 4. ΓΕΩΡΓΙΑ  ΓΙΩΤΗ : Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δημοτικής Περιουσίας  και Κληροδοτημάτων
 5. ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΚΟΥΛΑ : Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Προστασίας, Προσχολικής Ηλικίας, Ισότητας , Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας, η οποία αναλαμβάνει επίσηςτην εποπτεία και τον συντονισμό λειτουργίας του καταργηθέντος  Ν.Π.Δ.Δ.   «Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής» καθώς και την εποπτεία και τον συντονισμό λειτουργίας του καταργηθέντος  Ν.Π.Δ.Δ.   «Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας».
 6. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΙΝΤΟΣ :  Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού
 7. ΜΗΝΑΣ ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ :  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Πολιτιστικών Θεσμών και  Εκδηλώσεων, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης την εποπτεία και τον συντονισμό του Δημοτικού Ωδείου, του Εικαστικού Εργαστηρίου, της Φιλαρμονικής του Δήμου, του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών , της Ερασιτεχνικής Σχολής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (  Τμήματα της καταργηθείσας Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών ), καθώς και την εποπτεία και τον συντονισμό της λειτουργίας του καταργηθέντος Ν.Π.Δ.Δ. «Σπήλαιο Περάματος»
 8. ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΛΑΣΧΑΣ : Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας , Έργων Συντήρησης, Πρασίνου, Παιδικών Χαρών – Αδέσποτα Ζώα (Εργοτάξιο)
 9. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΤΣΗΣ : Αντιδήμαρχος Εμπορίου Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης τις κατά τόπο αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων και Νήσου.
 10. ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ : Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Διαχείρισης & Συντήρησης Οχημάτων και Πολιτικής Προστασίας
 11. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΕΝΤΖΑΣ : Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δημοτικών Ενοτήτων και Τμημάτων Δόμησης και Ελέγχου Κατασκευών της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πολεοδομίας, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης τις κατά τόπο αρμοδιότητες που αφορούν στις χωρικές αρμοδιότητες των Δ.Ε. Παμβώτιδας, Μπιζανίου, Ανατολής και Περάματος.

πηγή water-waste.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιωάννινα: Επίσκεψη Μ. Χρυσοχοΐδη στο Πανεπιστημιακό και Περιφερειακό Νοσοκομείο

diktio diktio

Κασσελάκης: «Ο νέος κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει σε εσάς» – Ανάρτηση με αιχμές για διαφωνούντες

diktio diktio

Ιωάννινα: Πυρκαγιά σε τράκτορα φορτηγού που κινούνταν στην Ιόνια Οδό

diktio diktio

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Το 5ο δημοτικό- Βαλάνειος Σχολή, στην 4η θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Μεγάλοι μικροί κυνηγοί»

diktio diktio

Βρέφος ενός έτους διακομίσθηκε από την Κέρκυρα στα Γιάννινα

diktio diktio

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό στο Κάστρο της πόλης από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ

diktio diktio