www.tvioannina.gr
20240220 Sundeseis Papas Syriza11 768x401
ΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Π. Παππάς στο Πρώτο: Έληξε αυτονόητα μια περιττή εσωτερική διαμάχη στον ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση

«Εγώ νομίζω ότι έληξε αυτονόητα, αυτή η εσωτερική διαμάχη στον ΣΥΡΙΖΑ, μια περιττή θα πω εσωτερική διαμάχη, μια υπερβολική αντίδραση, η οποία δεν χρειαζόταν, για ένα ερωτηματολόγιο το οποίο συμβουλευτικά θα λειτουργήσει σε σχέση με τις όλες άλλες διαδικασίες που εξελίσσονται στο κόμμα και αποτέλεσμα είναι ότι το ερωτηματολόγιο συνεχίζει φυσικά να υφίσταται στην πλατφόρμα» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Ναι μεν Αλλά» με την Ευαγγελία Μπαλτατζή, για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, μια μέρα πριν την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου.

Επιπλέον, ερωτηθείς εάν ανακλήθηκε η επιστολή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ο κ. Παππάς επισήμανε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εξήγησε μάλιστα, πως στην επίσημη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του κόμματος, σημειώνεται πως τέθηκε το θέμα της ανάκλησης της επιστολής, μπήκε σε ψηφοφορία και μόνο ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ψήφισε υπέρ της ανάκλησης της επιστολής του Προέδρου, επομένως δεν τίθεται θέμα ανάκλησης.

«Ο κ. Κασσελάκης ζήτησε και πήρε από την Πολιτική Γραμματεία την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, γιατί υπήρξε μία αμφισβήτηση των επιλογών του σε σχέση και με αφορμή το ερωτηματολόγιο και με αυτό το δίλημμα προσήλθε, ότι ζητώ την εμπιστοσύνη σας ή θα προσφύγω στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Και το αποτέλεσμα της Πολιτικής Γραμματείας ήταν ότι του προσέφερε η Πολιτική Γραμματεία την εμπιστοσύνη της. Άρα δεν τίθεται και θέμα προσφυγής στη βάση» προσέθεσε ο κ. Παππάς.

Πήγη:www.ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ιωάννινα: Εκλογή εκπροσώπων για Ένωση Περιφερειών

diktio diktio

Ιωάννινα: Διαμαρτύρονται για την απουσία των Ιωαννίνων από τη διαφήμιση του ΕΟΤ

diktio diktio

Πλεύση Ελευθερίας: Ο Μιχάλης Χουρδάκης δεν παραδίδει την έδρα του στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

diktio diktio

Ιωάννινα: Επανεξελέγη πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου η Σ. Μπραΐμη

diktio diktio

Eurobank| 21 χρόνια Μπροστά για την Παιδεία – Τελετή βράβευσης στα Ιωάννινα

diktio diktio

«Εκτόξευση» του τουρισμού στην Ήπειρο – Μικρό το ποσοστό του τουρισμού στο τοπικό προϊόν

diktio diktio